parallax background

Red Bull Oslea Hike & Ride 2020

Semimaraton Gerar 2020 - fotografie de eveniment
Fotografi la Semimaraton Gerar 2020
februarie 1, 2020
Circuit MTB – Colinele Transilvaniei 2020
august 6, 2020
 
 

Marea confruntare din creasta Oslea

Masivul Oslea a fost luat cu asalt pentru a 9-a oară în cadrul evenimentului Red Bull Oslea Hike & Ride Challenge, iar de data aceasta a avut un nou format: a fost introdusă o rundă de calificări pentru a putea lua startul 360 de concurenți.

Pentru noi, Cornel și Irina din echipa Fisheye, Red Bull Oslea Hike & Ride Challenge este o oportunitate și un alt tip de eveniment care ridică noi provocări. Pe parcursul a două zile am avut parte de cele mai spectaculoase momente, pe care am avut șansa să le fotografiem în calitate de fotografi oficiali ai evenimentului.

📷 Pochiu Cornel | Fisheye.ro @Redbull Oslea Hike & Ride 2020

O confirmare

Încă dinainte de start-ul înscrierilor ne-am bucurat să vedem că afișul evenimentului 2020 are ca imagine reprezentativă o fotografie realizată de noi în 2019. Asta vine ca o confirmare că ceea ce facem noi are un impact pozitiv, practic nu ne obosim prin munți degeaba. 🙂

📷 Pochiu Cornel | Fisheye.ro @Redbull Oslea Hike & Ride 2019

Ziua 1 – Chinese Downhill

Vineri, 21 februarie a avut loc etapa de calificări pentru a selecta cei mai buni rideri din breaslă. Aceștia s-au întrecut cu timpul doar la coborâre, iar cei mai rapizi dintre ei au fost promovați la cursa de Hike & Ride de sâmbătă.

 

Ziua 2 – Hike & Ride

Sâmbătă am avut ocazia să-i întâlnim pe cei mai pricepuți rideri de la categoriile Pro și Open. Aceștia s-au întrecut cu timpul pe urcare, iar pentru coborâre un juriu a notat cele mai fluide și spectaculoase coborâri din vârful Oslea.

📷 Pochiu Cornel | Fisheye.ro | Urcarea în creastă

Pentru alte detalii și regulament click AICI, cât și clasamentul realizat de Time-it în colaborare cu Bibchip România.

Ne vedem la ediția aniversară No. 10!

 

 
cornel
cornel
Pasionat de editarea fotografiilor, am început să lucrez în Adobe Photoshop și Illustrator încă din 2008. De atunci am interactionat cu oameni si companii diferite, am adunat experienta, mi-am rafinat simtul estetic si am reusit sa ma remarc in domeniu.

Comments are closed.