Servicii web design Brașov

Dezvoltăm cel mai bun website pentru tine!

Vom lucra împreună cu tine pentru a organiza flow-ul informațional optim și pentru a oferi cea mai bună experiență pentru a cuceri utilizatorii.

De ce să ne alegi pe noi


Care este procesul de dezvoltare al website-ului?

Cum dezvoltăm un website?

Ce tipuri de website-uri implementăm?

Suntem mai mult decât dezvoltatori de website-uri. Suntem o echipă de designeri specializați în digitalizarea afacerii, cu o vastă experiență de lucru cu antreprenori, asociații, și ONG-uri.

1Site-uri informative sau blog-uri

Construim de la zero site-uri informative sau site-uri de tip blog pentru a putea ține utilizatorii la curent cu noutățile, știrile proaspete cu privire la domeniul tău de activitate.

Să presupunem că aveți o afacere de amenajări interioare. S-ar putea crea un site în care se pot afișa tipuri de amenajări, paletare de materiale și culori, tutoriale etc. Site-ul ar fi de interes pentru o categorie de oameni interesați și ar avea conținut specializat. Un avantaj major este că puteți direcționa oamenii către serviciile afacerii dumneavoastră.

2Site-uri de prezentare

O mare parte din proiectele noastre reprezintă digitalizarea afacerilor prin implementarea website-urilor de prezentarea serviciilor sau a produselor acestora.

Dacă aveți în portofoliu produse mai specializate care au nevoie de o pagină de prezentare separată, noi vă putem ajuta cu idei și cu implementare în vederea promovării lor. Prezența online sigur te va ajuta în creșterea afacerii.

3Platformă de înscrieri online

Suntem specializați pe implementarea platformelor de înscriere de eveniment. Avem deja 8 ani de experiență și am procesat mii de participanți la pentru diferite tipuri de evenimente fără comisioane din partea noastră.

Fie că ai un concurs de alergare sau o tabără de copii știm deja pașii necesari pentru a asigura cele mai puține bătăi de cap în procesul de înscriere!

4Magazin online

Dacă ai nevoie de un shop online, noi te putem ajuta! Te ajutăm în crearea platformei și te învățăm să il întreții și să îl promovezi.

Este important să optezi pentru dezvoltarea unui magazin online profesional, capabil de conversii rapide, îți unde vei putea urmări comenzile în timp real de pe orice dispozitiv.

În combinație cu un procesor de plăți cu cardul de încredere, vei crește vânzările garantat!

5Redesign web

Pentru serviciul de redesign facem o analiză amănunțită a website-ului actual și compunem un raport cu problemele descoperite si rezolvarea acestora.

Pentru implementarea unui noi website, folosim cele mai noi tehnologii și venim cu un design unic cu panou de administrare, optimizare SEO de bază, și design responsive. Vom muta conținutul vechi pe website-ul nou, fără bătăi de cap.Beneficii reale

Îți punem la dispoziție o serie de facilități pe care le putem implementa în platforma ta web.
 
Asigurăm Suport tehnic website

Bonus - 6 luni de suport tehnic garantat!

Nu îți face griji, vom răspunde în cel mai scurt timp dacă vei avea o problemă tehnică

Ce spun colaboratorii noștri

 • Bianca Balan
  Rar întâlnești oameni așa de talentați ca cei din echipa Fisheye, și talentați în mai multe domenii. Cornel este un adevărat artist care poate face dintr-o schiță din creion un afiș sau logo mai fain decât ți-ai dorit. Irina este foarte bine informată, îți răspunde la orice pe partea de design web iar amandoi împreună fac o serie de fotografii de-a dreptul superbe pe care le recunoști dintr-o mie că sunt marca Fisheye. Colaborăm de mai bine de 6 ani cu ei și am fost întotdeauna mulțumiți. Îi recomand din toată inima pe partea de grafică, design web, fotografii concursuri, natură, activități fizice și de tot felul, și concerte cu chitara în jurul focului.
  Tabere si Circuite
  Bianca Bălan
 • Sorana Leru - Miso Architects
  Echipa Fisheye este extrem de talentata, realizeaza fotografii superbe si surprind foarte bine detalii si unghiuri speciale. Vin la pachet cu aparatura performanta, o atitudine profesionista, optimista si vesela. Recomand cu incredere!
  Miso Architects
  Sorana Leru
 • Smaranda Ana Munteanu
  Super talented team 👌🏽Friendly and professional. Highly recommend! 🙌🏽
  Forest School Brașov
  Smaranda Ana Munteanu
 • Cezar Crican - CUB Service Brasov
  Lucrez cu ei de peste 10 ani si inca n-am vazut o echipa mai dinamică, flexibila și capabilă decat ei. Nu pot concepe sa apelez la altcineva pentru grafică, fotografie sau webdesign.
  CUB Service
  Cezar Crican


 

Hai să facem cunoștință!

Dacă ai ajuns până aici sigur ai nevoie de ajutor. Cu cât amâni, pierzi libertatea pe care ți-o oferă o afacere online, și satisfacția de a avea control. Completeaza formularul de contact iar noi vom reveni in cel mai scurt timp cu o soluție!