parallax background

Red Bull Homerun 2024

Fotografie de acțiune cu schior la Oslea Hike and Ride
Red Bull Oslea Hike & Ride 2023
martie 2, 2023
Fotografie de acțiune cu schior la Oslea Hike and Ride
Red Bull Oslea Hike & Ride 2023
martie 2, 2023

Red Bull Homerun | 17 februarie 2024

Ce este Red Bull Homerun?

Este un eveniment (anual, dacă avem parte și de zăpadă) de schi și snowboard organizat de Red Bull, care combină coborârea pe pârtie cu un element de distracție.

Participanții, îmbrăcați adesea în costume excentrice sau haioase, se aliniază la start și pornesc în alergare în stil Le Mans până la echipamentul de schi sau de snowboard iar de acolo se alunecă cât mai rapid posibil de pe munte, până la linia de sosire.

Red Bull Homerun este cunoscut pentru atmosfera sa energică, atrăgând atât concurenți amatori, cât și profesioniști, precum și spectatori care vin să se bucure de spectacol și să încurajeze participanții la finalul programului instalațiilor de transport pe cablu. Evenimentul se desfășoară în diferite locații din întreaga lume, fiecare ediție având particularitățile sale unice, în funcție de locația și condițiile specifice zonei.

Pe 17 februarie ne-am reunit în Poiana Brașov în calitate de fotografi oficiali Red Bull pentru a surprinde în imagini distracția, spectacolul și viteza!

© Cornel Pochiu / Red Bull Content Pool

 

Evenimentul însă nu s-a încheiat odată cu ultimul concurent trecut prin poarta de finish. A urmat festivitatea de premiere, iar seara s-a lăsat cu petrecere și socializare la KUPA.

Concluzie

Sperăm însă ca la anul să ne bucurăm de vreme bună, zăpadă din belșug, iar până atunci vă invităm să vă mențineți în formă!

Fotografii realizate de  Anton Irina și Pochiu Cornel | © Fisheye.ro @Red Bull Homerun 2024

cornel
cornel
Pasionat de editarea fotografiilor, am început să lucrez în Adobe Photoshop și Illustrator încă din 2008. De atunci am interactionat cu oameni si companii diferite, am adunat experienta, mi-am rafinat simtul estetic si am reusit sa ma remarc in domeniu.

Comments are closed.