DESPRE NOI


Suntem o echipă de tineri stabiliți în Brașov, specializați în grafică, webdesign și fotografie. Suntem pasionați de ceea ce am ales să facem, iar asta, ne place nouă să credem, se poate vedea în rezultate.

Când nu suntem pe la vreo cursă de alergare sau de mountain-bike cu aparatul foto în mână, weekend-urile noastre sunt dedicate călătoriilor. În timpul săptămânii lucrăm cu drag și spor la proiectele web și de creație grafică.

Abordăm proiectele într-un mod diferit

În fiecare proiect în care ne implicăm, lucrăm foarte transparent și explicăm clienților noștri cum ne facem munca și ce tehnici sau tehnologii folosim. Noi credem că rezultatele bune vin atunci când, de ambele părți, există cunoașterea tuturor detaliilor specifice proiectelor.

Oferim servicii premium de web design, grafică și fotografie. Punem accent pe personalizare pentru a crea concepte grafice unice adaptate fiecărui proiect în parte. Atunci când vorbim de un nou proiect, indiferent că este legat de un site de prezentare, un logo, fotografii pentru evenimente sau branding, e clar că nici unul nu se aseamănă cu celălalt și că detaliile vor face diferența.

Ne adaptăm la noile tehnologii și punem accentul pe utilitate. Gândim în perspectivă și încercăm să găsim cele mai bune soluții, atât în webdesign, cât și în grafică sau fotografie. Și DA! Un site este util dacă este mobile friendly!

Lucrăm cu entuziasm la fiecare proiect nou și recunoaștem că ne bucurăm nespus să colaborăm cu afaceri locale, românești. Unul dintre scopurile noastre principale este să ajutăm antreprenorii locali să crească imaginea afacerilor lor.


 

Clienții noștrii

 
 


Evenimente partenere

 
Description
 

| Ai un proiect asemănător? Hai să facem cunoștință!