Galerie foto sport

Galerie foto personalizată pentru evenimentul tău!

Suntem fotografi profesioniști de eveniment sportiv, și știm cât de importantă este calitatea, vizibilitatea și viteza de publicare a fotografiilor!

Noi facem legătura dintre fotograf și concurent, și asigurăm o cale rapidă să își găsească fotografiile de la eveniment, iar pe tine te facem mai vizibili în lumea sportului.

 


Oferim galerii complete cu fotografii indexate după numărul de concurs

Atunci când ai volume mari de fotografii, concurentul pierde ore întregi până își strânge fotografiile cu el din toate albumele.

Este frustrant atunci când, după eveniment primești un review negativ doar pentru că participantul nu și-a găsit pozele cu el.

De asemenea, platformele de social media au îngreunat mult procesul de încărcare al pozelor bulk.

Te putem scăpa de toate bătăile astea de cap. Dacă ai nevoie de un boost și știi că vizibilitatea te va ajuta, te afli fix unde trebuie.

De ce să integrezi o galerie foto personalizată?


Care este procesul de implementare al galeriei?

grafica personalizata web
1

Discuție preliminară

Pe baza numărului de participanți și a profilului de traseu, vom face o previziune de cost și durată de implementare
analize website
3

Fotografiere și primire imagini

Strângem fotografiile pe un server și începem să le prelucrăm astfel încât să fim cât mai eficienți
Optimizare website google
3

Indexarea fotografiilor

Etapa în care analizăm firecare fotografie și atribuim numerele de pe BIB, în vederea sortării ulterioare. Aceasta poate fi manuală sau automată, în funcție de profilul evenimentului
dezvoltare website mobil
4

Livrarea. Bucuria de a te regăsi în imagini!

Distribuie și bucură-te de imagini, rezultatul muncii voastre!

În caz că nu ai aflat deja, avem și o echipă de fotografi de eveniment sportiv.

Vezi portofoliu de fotografii

 

Ce ar trebui să știi înainte de toate

Suntem o echipă de fotografi profesioniști de eveniment sportiv încă din 2012.

1Care este diferența dintre indexarea automată și indexarea manuală?

Implementarea galeriei cu indexare manuală are o rată de indexare mare, de peste 95%, dar este mai lentă. Aceasta presupune "răsfoirea" fiecărei imagini manual, și atribuirea tagului pe baza a ce se vede în poze. Acest mod se pretează la un număr mai mic de fotografii (până în 10.000), iar în acestea se regăsesc câte 1-2 concurenți concomitent.

Implementare galeriei cu indexare automată este mai rapidă, dar rată de indexare este mai mică. Aceasta se pretează evenimentelor în care media de concurenți / fotografie este mai mare de 3 persoane. Avantajul este că are un preț mai mic și este mai rapid.

2Care este rata de indexare a fotografiilor?
Pentru indexarea manuală, oferim o rată de peste 95% din fotografii dacă numerele sunt vizibile. Mai mult, putem să punem tag-uri separate pentru voluntari, sponsori și parteneri astfel încât să facilităm selectarea fotografiilor pe baza acestor criterii.

Pentru indexarea automată estimăm un o rată de indexare de aproximativ 80% dacă numerele sunt la vedere, respectă indicațiile noastre de print și au un contrast bun.
3Cât costă implementarea?
Costul este variabil, și depinde de numărul de fotografii încărcate în platformă. Completează formularul de mai jos, și vom reveni cu o estimare.

  4Ce este brief-ul de fotograf?
  În funcție de tipul evenimentului, vom trimite brief-ul către fotografii care vor asigura imaginea pentru a oferi cele mai bune rezultate. Acesta conține informații generale despre fotografierea la evenimente sportive și câteva "tips & tricks" utile pentru a crește rata de indexare a fotografiilor.
  5Cum ne asigurăm că avem o rată mare de indexare?
  Avem în lucru un ghid pentru a explica acest lucru. Vom reveni
  6Se poate încorpora galeria foto în site-ul evenimentului?
  DA. Vom trimite un cod de tip "iframe" care va fi copiat în site-ul evenimentui. Acest cod va afișa galeria foto personalizată în site-ul tău.
  7Cât timp vom avea acces la galeria foto?
  Primul an de hosting este gratuit, dar putem găsi o variantă să ai acces la galeria foto personalizată pe o perioadă mai îndelungată.


  Beneficii

   
  Testare și livrare site web

  Galeria poate fi un beneficiu mare pentru sponsorii și partenerii tăi

  Oferim posibilitatea de a încărca watermark personalizat pe poze, pentru a promova galeria către sponsori. Aceștia vor avea parte de vizibilitate crescută în rândul participanților și urmăritorilor acestora.

  Ce spun colaboratorii noștri

  • Bucharest International 10K
   "Cei mai faini fotografi, profesionisti adevarati (printre cei mai buni dintre toti cu care am lucrat in lume), zambitori intotdeauna, si pregatiti sa va livreze cele mai frumoase amintiri de la cursa noastra sau alte evenimente."
  • The most dedicated team that goes beyond their limits in order to take us the craziest pictures 🤩! Truly professionals 😎
   Gabriela Mihoci
  • Cele mai frumoase imortalizari pe care le-am vazut vreodata la un concurs de alergare din RO. Felicitari Irina Anton!
   Adoc Cristian
   Participant Oslea Run 2022
  • Bianca Balan
   Rar întâlnești oameni așa de talentați ca cei din echipa Fisheye, și talentați în mai multe domenii. Cornel este un adevărat artist care poate face dintr-o schiță din creion un afiș sau logo mai fain decât ți-ai dorit. Irina este foarte bine informată, îți răspunde la orice pe partea de design web iar amandoi împreună fac o serie de fotografii de-a dreptul superbe pe care le recunoști dintr-o mie că sunt marca Fisheye. Colaborăm de mai bine de 6 ani cu ei și am fost întotdeauna mulțumiți. Îi recomand din toată inima pe partea de grafică, design web, fotografii concursuri, natură, activități fizice și de tot felul, și concerte cu chitara în jurul focului.
   Tabere si Circuite
   Bianca Bălan
  • Sorana Leru - Miso Architects
   Echipa Fisheye este extrem de talentata, realizeaza fotografii superbe si surprind foarte bine detalii si unghiuri speciale. Vin la pachet cu aparatura performanta, o atitudine profesionista, optimista si vesela. Recomand cu incredere!
   Miso Architects
   Sorana Leru
  • Smaranda Ana Munteanu
   Super talented team 👌🏽Friendly and professional. Highly recommend! 🙌🏽
   Forest School Brașov
   Smaranda Ana Munteanu
  • Cezar Crican - CUB Service Brasov
   Lucrez cu ei de peste 10 ani si inca n-am vazut o echipa mai dinamică, flexibila și capabilă decat ei. Nu pot concepe sa apelez la altcineva pentru grafică, fotografie sau webdesign.
   CUB Service
   Cezar Crican


   

  Mai ai nevoie de alte detalii?

  Completeaza formularul de mai jos, iar noi vom reveni in cel mai scurt timp!