parallax background

Actualizare a calendarului competițional pe anul 2023

Brasov-Running-Festival-alergare-pe-asfalt-fotografie-sportiva
O filă din istoria atletismului
septembrie 25, 2022
Fotografie de noapte în cadrul Semimaraton Gerar 2023 - Pochiu Cornel din echipa Fisheye.ro
Noaptea la Semimaraton Gerar – Jurnal de fotografie sportivă
februarie 3, 2023
 

CALENDAR COMPETIȚIONAL 2023

Am actualizat calendarul. Tu ce planuri ai pentru noul an?

 

Anul 2022 a fost unul plin, în care am imortalizat bucurie, extaz, suferință, frumusețe în cadrul muultor concursuri. Am avut putere de muncă, am călătorit în lung și în lat în căutarea acestor emoții, am avut parte experiențe din care am învățat enorm și pe care le-am repeta oricând cu drag.

2023

Anul 2023 sperăm să fie unul cel puțin la fel de frumos, în care să ne revedem cu toți cei cu care am legat prietenii de-a lungul timpului în toată țara și chiar și în afara ei. Să ne putem bucura de tot ceea ce ne înconjoară și să reușim să păstrăm în fotografii esența momentelor și frumusețea locurilor.

Și pentru a ne putea organiza mai ușor, ne-am hotărât să facem și un calendar al competițiilor din România, o “unealtă” la îndemână pentru planuri mari de viitor. Momentan sunt competiții de alergare, schi, snowboard și MTB, urmând să adăugăm și competiții de orientare sportivă.

Mulțumiri schiorilor, alergătorilor, bicicliștilor, parapantiștilor, organizatorilor, partenerilor și tuturor celor care ne-au zâmbit în fotografii până acum. Să ne revedem cu bine!

P.S. Dacă ești organizator de evenimente sportive și dorești ca evenimentul tău să apară în calendarul competițional Fisheye, completează formularul alăturat și se rezolvă 🙂

 

 
cornel
cornel
Pasionat de editarea fotografiilor, am început să lucrez în Adobe Photoshop și Illustrator încă din 2008. De atunci am interactionat cu oameni si companii diferite, am adunat experienta, mi-am rafinat simtul estetic si am reusit sa ma remarc in domeniu.

Comments are closed.