Servicii fotografie de produs Brasov

Servicii de fotografie comercială și de produs

Fotografiile de calitate ale produselor pe care le comercializezi construiesc o imagine solidă a afacerii tale, prezintă încredere și oferă detalii reale.

Promovarea online (prin magazine online, platforme tip eMAG, Amazon, rețele sociale), cât și promovarea offline (reviste, flyere, afișe etc.) se bazează pe imagini care captează atenția, sunt corect realizate, dar care transmit și o emoție, un sentiment care să îi transforme pe vizitatorii site-ului tău în clienți.Vezi galerie foto


Beneficiile unei fotografii de produs de calitate


Ce oferim?

setari avansate web

Flexibilitate și creativitate

Unele proiecte pot avea nevoie de o abordare mai flexibilă, mai creativă, dar suntem dispuși să ieșim din tipare câteodată pentru a putea transpune orice idee în imagini care să aibă impact.
Actualizare website

Editare profesională

Edităm profesional și retușăm fotografiile tale pentru ca rezultatul să fie unul impecabil.
fotografie in website

Export pentru web

Rapiditatea cu care se încarcă un website depinde foarte mult de mărimea fotografiilor, iar noi ținem cont de acest lucru, exportându-le la dimensiuni potrivite pentru web. De asemenea, pentru a întări imaginea de brand, acolo unde este necesar putem adăuga ca watermark sigla companiei dumneavoastră.
Testare și livrare site web

Livrare Rapidă

În funcție de complexitatea proiectului, timpii de livrare pot să fie diferiți, dar cu siguranță ne străduim să îi menținem cât mai scurți.

Fotografie de produs | echipament sportiv | plasare de produs | Gravitybefore-after-fotografie-de-produs-after

Portofoliu de fotografii de produs


 

Fotografie de studio

Realizăm fotografie de produs comercială pentru magazine online și offline dar și fotografii de prezentare și alte imagini corporate / de brand, pentru cataloage, albume, prezentări și campanii de PR.

 • Fotografii de produs pentru Amazon, eMag MarketPlace și alte platforme de e-commerce
 • Fotografie de produs pe fundal alb, negru sau colorat
 • Design grafic pentru fotografiile pentru Amazon
 

Fotografie de bijuterii

Avem experiență vastă în fotografia de bijuterii, ceasuri de mana si alte produse de lux. Utilizam ultimile tehnologii in domeniu si cele mai noi tehnici fotografice pentru a realiza poze de bijuterii exceptionale.

 

Fotografie comercială

Prin fotografia comercială surprindem atât imaginea produsului în sine, cât și caracteristicile acestuia, nevoile pe care le satisface, dorințele pe care le transmite privitorului. De aceea, o fotografie comercială profesională, trebuie realizată ținând cont de specificațiile fiecărui produs în parte, descriind vizual produsul, dar și de emoția declanșată în mintea celui care o privește.Întrebări frecvente

1Cât costă fotografia de produs?

Pentru a obține un preț pentru fotografia de produse, trebuie sa ne comunicati următoarele:

 • numărul obiectelor de fotografiat;
 • mărimea obiectelor;
 • locația obiectelor de fotografiat și disponibilitatea de deplasare;
 • care este destinația produselor: daca sunt pentru magazine online, website-uri, printuri, tiparituri mari etc;
 • daca produsele sunt albe si se este nevoie de un fundal alb (de obicei se face tifetare si asta creste costul), sau daca produsele sunt negre si se trag pe fundal negru.
2Realizați și editarea pentru marketplace-uri?

Da! Fotografiile vor fi livrate în funcție de specificațiile de afișare a marketplace-urile pe care le afișați.

Voi trebuie doar să spuneți platforma în care le veți încărca, iar noi ne asigurăm că vom exporta fotografiile conform specificațiilor platformei respective.

3În ce format primesc fotografiile?
Noi fotografiem întotdeauna în format RAW (un fel de “negativ”, neprocesat), iar apoi, după editarea și prelucrarea fotografiilor, le convertim în format JPEG. Bineînțeles, în funcție de proiect, îți putem livra fotografiile și în alt format. Trebuie doar să ne spui.
4Cine are nevoie de fotografii de produs?

Dacă activezi în oricare din următoarele domenii și îți dorești o imagine profesională, unitară și ai nevoie ca fotografiile pe care le publici pe rețele de socializare, în reviste, bloguri etc să fie impecabile:

 • Producție
 • Fitness
 • Înfrumusețare / cosmetică
 • HoReCa
 • Construcții
 • Farmacie
 • Distribuție
 • Vânzări

Dacă ai o altă întrebare sau nelămurire, te rugăm să completezi formularul de contact iar noi vom reveni la tine în cel mai scurt timp!

Contact


Ce spun colaboratorii noștri

 • Bianca Balan
  Rar întâlnești oameni așa de talentați ca cei din echipa Fisheye, și talentați în mai multe domenii. Cornel este un adevărat artist care poate face dintr-o schiță din creion un afiș sau logo mai fain decât ți-ai dorit. Irina este foarte bine informată, îți răspunde la orice pe partea de design web iar amandoi împreună fac o serie de fotografii de-a dreptul superbe pe care le recunoști dintr-o mie că sunt marca Fisheye. Colaborăm de mai bine de 6 ani cu ei și am fost întotdeauna mulțumiți. Îi recomand din toată inima pe partea de grafică, design web, fotografii concursuri, natură, activități fizice și de tot felul, și concerte cu chitara în jurul focului.
  Tabere si Circuite
  Bianca Bălan
 • Sorana Leru - Miso Architects
  Echipa Fisheye este extrem de talentata, realizeaza fotografii superbe si surprind foarte bine detalii si unghiuri speciale. Vin la pachet cu aparatura performanta, o atitudine profesionista, optimista si vesela. Recomand cu incredere!
  Miso Architects
  Sorana Leru
 • Smaranda Ana Munteanu
  Super talented team 👌🏽Friendly and professional. Highly recommend! 🙌🏽
  Forest School Brașov
  Smaranda Ana Munteanu
 • Cezar Crican - CUB Service Brasov
  Lucrez cu ei de peste 10 ani si inca n-am vazut o echipa mai dinamică, flexibila și capabilă decat ei. Nu pot concepe sa apelez la altcineva pentru grafică, fotografie sau webdesign.
  CUB Service
  Cezar Crican


 

Hai să facem cunoștință!

Completeaza formularul de contact iar noi vom reveni in cel mai scurt timp!